Microsoft lansează Teams pentru uz personal

Microsoft lansează Teams pentru uz personal
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 19 mai 2021

Serviciul de comunicare video al Microsoft, Teams, care până acum viza doar zona de business, are o versiune gratuită, pentru utilizatorii finali.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

După aproape un an de teste, Microsoft lansează Teams pentru uz personal, o versiune a serviciului care poate fi folosită pentru a comunica video cu familia și prietenii.

Noua versiune este, în principiu, identică cu cea veche. Nu lipsesc opțiunile legate de comunicarea video, partajarea calendarelor, a documentelor sau a datelor de localizare.

Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii CITEȘTE ȘI Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii

La fel ca utilizatorii de business, cei finali vor primi acces la conferințe video de 24 de ore cu până la 300 de persoane.

Această facilitate este, însă, temporară, urmând să fie impusă o limită la 60 de minute pentru conferințele cu până la 100 de persoane. Convorbirile dintre doar două persoane vor fi singurele care vor rămâne la pragul maxim de 24 de ore.

Teams pentru uz personal este disponibilă pe iOS, Android, web și desktop.

Interesant este că, deși Teams pentru uz personal servește același public ca Skype, care este integrat în Windows 10, Microsoft nu pare încă dispusă să renunțe la serviciul pe care l-a cumpărat cu 8,5 miliarde de dolari în urmă cu 10 ani.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
teams
video