Microsoft modifică limitele conversațiilor cu noul Bing

Microsoft modifică limitele conversațiilor cu noul Bing
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 22 feb 2023

La doar câteva zile după impunerea limitelor, Microsoft s-a răzândit și le modifică, lăsând utilizatorii să pună ceva mai multe întrebări agitatului bot.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În urmă cu doar câteva zile, Microsoft anunța că impune limite privind număr de întrebări pe care utilizatorii le pot adresa noului Bing. Aceștia erau limitați la 5 întrebări consecutive și 50 de întrebări pe zi.

Acum, gigantul american anunță noi limite, cu 20% mai mari. Astfel, limita întrebărilor consecutive crește la 6, iar pe zi pot fi adresate până la 60 de întrebări.

VIDEO Huawei a lansat în România Watch Buds CITEȘTE ȘI VIDEO Huawei a lansat în România Watch Buds

Microsoft a decis să impună aceste limite după ce s-a constatat că noul Bing generează conversații bizare în cazul conversațiilor mai lungi, începând să facă declarații de dragoste, să jignească sau chiar să-și pună întrebări existențiale.

Reacția gigantului american la această situația a fost una de surprindere, impunând rapid limitele de întrebări ca și cum abia atunci ar fi constatat că noul Bing are problemele pe care le are.

Un grup de cercetători, însă, a descoperit că testele publice realizate în urmă cu câteva luni în India au produs aceleași rezultate în cazul conversațiilor lungi. Asta sugerează că Microsoft cunoștea problema, dar s-a grăbit oricum să implementeze chatbot-ul în motorul de căutare Bing.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
noul bing
chatbot