Mobile World Congress 2020 ar putea fi anulat

Mobile World Congress 2020 ar putea fi anulat
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 12 feb 2020

Ediția din acest a celui mai important târg de dispozitive și tehnologii mobile are șanse mari să nu se mai desfășoare din cauza coronavirusului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

GSM Association, organizația care răspunde de Mobile World Congress, cel mai important târg anual din zona de mobile, va organiza vineri o întâlnire în care se va discuta o posibilă anulare a ediției din acest an.

Pista anulării este luată în calcul după ce, din cauza temerii de răspândirea și infectarea cu coronavirus, mai multe companii au anunțat că nu vor veni anul acesta la MWC.

GALERIE FOTO Samsung a prezentat seria Galaxy S20 CITEȘTE ȘI GALERIE FOTO Samsung a prezentat seria Galaxy S20

Intel, Sony, Facebook, LG și Nvidia sunt doar câteva dintre companiile care au anunțat deja că nu vor veni în Barcelona în perioada 24-27 februarie, când ar trebui să aibă loc MWC 2020.

GSMA reprezintă 750 de operatori și 350 de alte companii din industria mobilă, incluzând nume mari de la Deutsche Telekom la Huawei. Consiliul director al acesteia are 26 de membrii și este prezidat în prezent de CEO-ul Orange, Stéphane Richard.

Anularea târgului ar reprezenta o pierdere financiară importantă pentru Barcelona, care câștigă de regulă de pe urma acestuia în jur de jumătate de miliard de dolari.

Ministrul spaniol al sănătății, Salvador Illa, a declarat marți că nu există niciun motiv legat de sănătate care să împiedice desfășurarea târgului.

viewscnt
Afla mai multe despre
mwc 2020
mobile world congress
targ