Mobile World Congress nu va mai avea loc anul acesta

Mobile World Congress nu va mai avea loc anul acesta
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 13 feb 2020

Din cauza temerilor privind răspândirea coronavirusului, organizatorii târgului Mobile World Congress au decis să anuleze ediția din acest an.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

GSM Association, organizația responsabilă cu organizarea celui mai important târg de tehnologii și dispozitive mobile, a decis să renunțe pe ultima sută de metri la organizarea ediției din acest an.

Într-o declarație semnată de CEO-ul GSMA, John Hoffman, se spune clar, că organizarea ediției din 2020 a Mobile World Congress a devenit imposibilă din cauza temerilor privind răspândirea coronavirusului.

MWC 2020 urma să dispute în perioada 24-27 februarie, ca în fiecare an, la Barcelona.

VIDEO Un robot realizat sub forma unei chelnerițe poliglote servește pizza și cartofi prăjiți într-un restaurant CITEȘTE ȘI VIDEO Un robot realizat sub forma unei chelnerițe poliglote servește pizza și cartofi prăjiți într-un restaurant

Decizia vine după ce numeroase companii au anunțat în ultimele săptămâni că nu vor veni la MWC exact din același motiv: coronavirusul.

LG, ZTE, Ericsson, Nvidia, Intel, Sony, Amazon, Cisco, Nokia, NTT Docomo și Vivo sunt câteva dintre companiile care și-au anunțat retragerea înainte ca GSMA să decidă anularea târgului.

Se estimează că anularea târgului ar aduce pierderi de 500 milioane de dolari pentru orașul gazdă, Barcelona.

Coronavirusul a ucis până acum peste 1.000 de oameni și a infectat peste 42.000. Deși cele mai multe cazuri sunt în China, infecții au fost raportate până acum în cel puțin 25 de țări.

viewscnt
Afla mai multe despre
mobile world congress
mwc
lg
zte
ericsson
nvidia
intel
sony
amazon
cisco
nokia
ntt docomo