Net Shape lansează Oaierless.ro, un magazin online pentru soluții wireless

Net Shape lansează Oaierless.ro, un magazin online pentru soluții wireless
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 mar 2017

Furnizorul de servicii wireless și telecom Net Shape anunță lansarea oaierless.ro, un portal de tehnologii wireless care cuprinde o gamă variată de produse și servicii destinate atât firmelor, cât și utilizatorilor finali.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Oaierless.ro dispune de o gamă largă de produse din domeniul tehnologiilor wireless de la routere și acces point-uri, la dispozitive din sfera Internet of Things. Însă oferta nu se oprește la produse, Net Shape incluzând consiliere și suport pentru crearea și gestionarea atât a rețelelor wireless simple, cât și a soluțiilor complexe de infrastructură.

Oaierless.ro vine în ajutorul companiilor care au nevoie de o structură wireless, oferindu-le o serie de instrumente pe baza cărora se pot face estimările cu privire la capacitatea și necesitățile viitoarelor infrastructuri. Prin estimarea numărului maxim de conectări și a suprafeței de acoperire, alături de pretențiile în ceea ce privește securitatea dar și de cerințele de marketing, cei de la Net Shape vor ajuta companiile în alegerea și configurarea celor mai bune soluții pentru fiecare caz în parte.

Net Shape dispune de un laborator propriu de testare a capacității produselor, astfel că soluțiile sunt sugerate pe baza aptitudinilor reale ale acestora, nu strict pe specificațiile tehnice teoretice.

Scutirea de impozit pe venit aplicabilă programatorilor IT va fi extinsă din luna august CITEȘTE ȘI Scutirea de impozit pe venit aplicabilă programatorilor IT va fi extinsă din luna august

Totodată, compania anunță că achizițiile făcute prin Oaierless.ro sunt dublate de consiliere tehnică și suport permanent din partea unei echipe dedicate, ceea ce va avantaja companiile care nu au o echipă proprie de tehnicieni care să se ocupe în permanență de buna funcționare a rețelei.

Pentru companiile din domeniul HORECA, precum restaurante, cafenele, pensiuni și hoteluri, dar și pentru alte instituții, Net Shape oferă servicii de fidelizare a clienților. Spre exemplu, serviciul Smart Wifi, ce este administrat prin intermediului unui CMS dedicat, facilitează comunicările prin intermediul newsletter-elor și a SMS-urilor.

Soluțiile pot oferi funcții de colectare a datelor prin formulare neintruzive și conturi de social media, ajutând la constituirea unei baze de date și la comunicarea eficientă cu clienții din acea baza de date.

Magazinul Oaierless.ro se adresează, totodată, și utilizatorilor obișnuiți care nu au nevoie de cele mai performante routere sau rețele wireless. Spre exemplu, pe stocul magazinului există routere care încep de la 71 de lei, în cazul unui model TP-Link TL-WR720N aflat la promoție, până la un TP-Link Archer C5400 care depășește 1.000 de lei.

În plus, există și posibilitatea de a închiria echipamente wireless pe anumite perioade, atât pentru evenimente de interior, cât și de exterior

viewscnt
Afla mai multe despre
wireless
retelistica