Noua platformă Google pentru ceasuri inteligente se va numi Wear OS 3

Noua platformă Google pentru ceasuri inteligente se va numi Wear OS 3
scris 23 iul 2021

Google a anunțat planurile pentru viitorul apropiat și numele noii platforme pe care o dezvoltă pentru smartwatch-uri, care ar trebui să revigoreze ceasurile cu Wear OS.

Noul ecosistem pentru ceasuri inteligente, pe care Google îl dezvoltă împreună cu Samsung, nu va primi și un nume nou, care să reflecte schimbările majore ce vor urma, ci va fi comercializat ca a treia versiune de Wear OS.

Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie CITEȘTE ȘI Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie

Dincolo de nume, Google a anunțat planurile de upgrade pentru smartwatch-urile actuale, un plan care include un număr mic de modele ce vor putea fi actualizate la Wear OS 3.

În primul rând, doar câteva ceasuri actuale vor primi update la Wear OS 3. Printre acestea, se numără ceasurile TicWatch Pro 3 GPS, TicWatch Pro 3, TicWatch E3 de la Mobvoi și ceasurile Fossil care vor fi lansate în a doua parte a anului.

Evoluția Artesana: de la business de familie la unul dintre cei mai mari jucători independenți de pe piața lactatelor artizanale CITEȘTE ȘI Evoluția Artesana: de la business de familie la unul dintre cei mai mari jucători independenți de pe piața lactatelor artizanale

Restul ceasurilor, care există deja pe piață sau care vor fi lansate înainte să apară Wear OS 3, vor fi date uitării de Google.

Chiar și în cazul puținelor modele care vor pimi update, există detalii îngrijorătoare. Google spune că utilizatorii vor trebui să reseteze modelele în cauză și, chiar și atunci, ar putea exista probleme de compatibilitate.

Claim Expert Services SRL under new management since 1. July 2021 CITEȘTE ȘI Claim Expert Services SRL under new management since 1. July 2021

Actualizarea la Wear OS 3 va fi lansată abia în a doua parte a anului viitor, ceea ce înseamnă, că restul ceasurilor vândute până atunci nu vor beneficia de noul sistem de operare. În altă ordine de idei, nu este o idee bună cumpărarea unui smartwatch cu Wear OS până cel devreme spre finalul anului viitor.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
ceasuri
wear os 3
smartwatch