Noua serie de laptopuri Spectre x360 promite o autonomie de peste 22 de ore. La ce preț vor fi vândute

scris 24 oct 2018

HP a anunțat actualizarea seriei Spectre x360 cu două noi modele, de 13 inch, respectiv 15 inch.

Noile modele păstrează designul care permite întoarcerea ecranului pe spate pentru folosirea într-un mod similar tabletelor și are în compoziție multe unghiuri drepte sau chiar ascuțite.

Cum era de așteptat, HP a inclus în versiunile de top a opta generație de procesoare de la Intel, până la 16 GB memorie RAM și maxim 512 GB stocare SSD. Acestora li se adaugă portul USB-C plasat într-un colț al laptopului, pentru o gestionare mai elegantă a cablurilor, și suportul LTE opțional.

În ceea ce privește procesarea grafică, există două opțiuni: GeForce MX 150 și GTX 1050Ti. Dintre cele două plăci grafice de la Nvidia, cea din urmă este mai capabilă pentru jocuri și procesare video.

Apple vrea să-și lanseze serviciul de streaming tv la scară mondială în prima jumătate a anului următor CITEȘTE ȘI Apple vrea să-și lanseze serviciul de streaming tv la scară mondială în prima jumătate a anului următor

Piesa de rezistență este autonomia modelului de 13 inch. Conform producătorului, acesta ar trebui să ofere o autonomie de 22 de ore și jumătate în cazul versiunii cu ecran HD (există și o versiune cu ecran 4K).

Cei de la HP susțin chiar că aceasta ar fi cea mai mare autonomie oferită de un convertibil dotat cu un procesor cu patru nuclee.

Pentru a fi pe placul celor preocupați de intimitate, HP a inclus un întrerupător pentru webcam, care pur și simplu oprește alimentarea acestuia cu energie când este activat.

Ambele modele vor fi disponibile din luna noiembrie. Prețurile vor începe de la 1.149 de dolari pentru versiune cu ecran de 13 inch, respectiv 1.389 de dolari în cazul celei cu ecran de 15 inch.

viewscnt
Afla mai multe despre
hp
laptop
spectre