Noul Apple Watch se confruntă cu dificultăți de producție

Noul Apple Watch se confruntă cu dificultăți de producție
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 1 sep 2021

Designul impus de Apple pentru viitorul model de Apple Watch creează dificultăți procesului de producție al acestuia, ceea ce ar putea duce, eventual, la întârzierea lansării pe piață.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Conform unor surse anonime, citate de mai multe publicații de peste ocean, Apple Watch va avea parte de schimbări importante de design. Printre acestea se numără marginile mai drepte din jurul cadranului și un ecran mai mare.

Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial CITEȘTE ȘI Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial

Noul model a intrat într-o fază limitată de producție, însă, întâmpină probleme chiar de la început. Dificultățile ar veni chiar din schimbările de design dorite de Apple.

Ca urmare, compania americană ar fi decis întreruperea procesului, înainte de începerea producției în masă, pentru a da timp partenerilor săi să rezolve problemele.

eMAG Seller Credit – finanțare cu dobândă zero pentru cei care vând prin eMAG Marketplace CITEȘTE ȘI eMAG Seller Credit – finanțare cu dobândă zero pentru cei care vând prin eMAG Marketplace

Dacă producția noului Apple Watch va fi în continuare greoaie, analiștii se așteaptă ca Apple să se confrunte cu probleme de stocuri sau chiar să decidă amânarea lansării pe piață.

Transilvania Residence: un proiect imobiliar exclusivist în Brașov CITEȘTE ȘI Transilvania Residence: un proiect imobiliar exclusivist în Brașov

Noul model, care se pare că se va numi Watch Series 7, ar trebui să fie prezentat oficial în luna septembrie, ca în anii trecuți. Acesta va aduce doar schimbările de design menționate, fără a veni cu îmbunătățiri semnificative pe partea de sănătate.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
watch
smartwatch