Instagram impune utilizatorilor să indice data nașterii

Instagram impune utilizatorilor să indice data nașterii
scris 31 aug 2021

Instagram cere acum și data nașterii, dacă userii nu au precizat-o anterior. Dacă această cerință este refuzată, userii nu mai pot accesa profilul de pe rețeaua socială, a anunțat compania Facebook, care deține platforma.

Mai întâi, Instagram le va cere utilizatorilor data nașterii, atunci când deschid aplicația. Dacă un utilizator nu-și va preciza imediat data nașterii, va primi notificări de câteva ori, pentru ca, în final, să-i fie restricționat accesul la rețea până când va da această informație personală, arată startupcafe.ro.

Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial CITEȘTE ȘI Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial

Mai mult, Instagram va folosi o tehnologie de inteligență artificială pentru a verifica dacă utilizatorii mint sau își dezvăluie data reală a nașterii. Sistemul se bazează pe postările anterioare, în principal.

Compania Facebook spune că face acest lucru pentru a proteja utilizatorii minori de conținutul nepotrivit de pe Instagram.

eMAG Seller Credit – finanțare cu dobândă zero pentru cei care vând prin eMAG Marketplace CITEȘTE ȘI eMAG Seller Credit – finanțare cu dobândă zero pentru cei care vând prin eMAG Marketplace

De asemenea, compania lui Mark Zuckerberg vrea să și profileze mai bine utilizatorii de Instagram, pentru a le furniza conținut relevant în rețea.

viewscnt
Afla mai multe despre
instagramm
aplicatie