Instagram impune utilizatorilor să indice data nașterii

Instagram impune utilizatorilor să indice data nașterii
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 aug 2021

Instagram cere acum și data nașterii, dacă userii nu au precizat-o anterior. Dacă această cerință este refuzată, userii nu mai pot accesa profilul de pe rețeaua socială, a anunțat compania Facebook, care deține platforma.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Mai întâi, Instagram le va cere utilizatorilor data nașterii, atunci când deschid aplicația. Dacă un utilizator nu-și va preciza imediat data nașterii, va primi notificări de câteva ori, pentru ca, în final, să-i fie restricționat accesul la rețea până când va da această informație personală, arată startupcafe.ro.

Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial CITEȘTE ȘI Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial

Mai mult, Instagram va folosi o tehnologie de inteligență artificială pentru a verifica dacă utilizatorii mint sau își dezvăluie data reală a nașterii. Sistemul se bazează pe postările anterioare, în principal.

Compania Facebook spune că face acest lucru pentru a proteja utilizatorii minori de conținutul nepotrivit de pe Instagram.

eMAG Seller Credit – finanțare cu dobândă zero pentru cei care vând prin eMAG Marketplace CITEȘTE ȘI eMAG Seller Credit – finanțare cu dobândă zero pentru cei care vând prin eMAG Marketplace

De asemenea, compania lui Mark Zuckerberg vrea să și profileze mai bine utilizatorii de Instagram, pentru a le furniza conținut relevant în rețea.

viewscnt
Afla mai multe despre
instagramm
aplicatie