Numărul utilizatorilor ChatGPT Enterprise a crescut exponențial

Numărul utilizatorilor ChatGPT Enterprise a crescut exponențial
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 11 apr 2024

OpenAI se bucură de o creștere masivă a numărului de abonamente pentru versiunea de business a ChatGPT, număr care a crescut da patru ori în doar câteva luni.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Conform datelor oficiale făcute publice de OpenAI, ChatGPT Enterprise avea în jur de 150.000 de abonați în luna ianuarie.

Acum, la trei luni distanță, același serviciu are peste 600.000 de abonați, spune directorul operațional al companiei, Brad Lightcap.

Google anunță mai multe funcții de AI pentru Workspace CITEȘTE ȘI Google anunță mai multe funcții de AI pentru Workspace

ChatGPT Enterprise a fost lansat în luna august a anului trecut.

Oferit companiilor, ChatGPT Enterprise, este un produs important pentru monetizarea soluțiilor de inteligență artificială dezvoltate de OpenAI.

Până acum, esențiali pentru dezvoltarea companiei au fost banii veniți de la Microsoft, principalul său investitor.

OpenAI are în jur de 1.200 de angajați și face eforturi atât pentru a-și extinde infrastructura centrelor de date, cât și pentru a găsi noi surse de informații pentru antrenarea modelelor lingvistice.

viewscnt
Afla mai multe despre
chatgpt
openai
inteligență artificială