Platforma de jocuri Steam doboară recorduri

Platforma de jocuri Steam doboară recorduri
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 11 ian 2023

În weekend-ul care tocmai s-a încheiat, Steam, platforma de gaming deținută de Valve, a doborât recordurile pentru cei mai mulți utilizatori activi și cei mai mulți oameni care se joacă în același timp.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Steam a anunțat că sâmbătă au fost activi în cadrul platformei peste 32 de milioane de oameni, ceea ce reprezenta un nou record. Duminică, însă, recordul a fost, din nou, doborât, fiind numărați puțin peste 33 de milioane de utilizatori activi.

Peste 10 milioane dintre aceștia se jucau unul dintre titlurile disponibile în cadrul platformei, iar asta reprezintă în sine un nou record.

Nominalizările la principalele categorii ale premiilor Globurile de Aur. Filmele cu cele mai multe selecții CITEȘTE ȘI Nominalizările la principalele categorii ale premiilor Globurile de Aur. Filmele cu cele mai multe selecții

Jocul cu cei mai mulți gameri activi a fost Counter-Strike: Global Offensive - peste 1 milion de oameni l-au jucat în același timp în cursul weekend-ului care tocmai s-a încheiat.

Counter-Strike: Global Offensive a fost urmat de DOTA 2 și Goose Goose Duck, care este un joc free-to-play ce a crescut mult în popularitate în ultima vreme.

Steam continuă trendul ascendent, început când a izbucnit pandemia. În martie 2020 s-a trecut de 20 de milioane de utilizatori activi. Doi ani mai târziu, în martie 2022, a fost depășit și pragul de 30 de milioane de utilizatori activi.

viewscnt
Afla mai multe despre
steam
jocuri