Pluriva - afaceri în creștere, principalul produs software a ajuns la maturitate

Pluriva - afaceri în creștere, principalul produs software a ajuns la maturitate

Georgian Roșu, General Manager Pluriva

Profit.ro
Profit.ro
scris 29 ian 2024

Pluriva, compania românească de dezvoltare software de afaceri de tip ERP, a terminat anul 2023 cu o cifră de afaceri în valoare de 14,1 milioane lei, în creștere cu 28% față de 2022, an în care a înregistrat afaceri de 10,9 milioane lei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

„Anul 2023 a fost un an foarte bun financiar și se înscrie în perioada favorabilă de creștere, în care compania și-a extins veniturile de la 7,5 milioane lei cât a obținut în 2019, la peste 10,9 milioane de lei în 2022 și apoi 14,1 milioane în 2023, reușind să aibă venituri cumulate de aproape 27 milioane de lei în anii 2020 – 2022, înregistrând o creștere accelerată de 22% față de cei trei ani anteriori 2017 - 2019”, declară Georgian Roșu, General Manager Pluriva.

Totodată, reprezentanții companiei menționează faptul că principalul produs software, aplicația integrată de gestiune a afacerii Pluriva ERP, a ajuns la maturitate, fapt care a ajutat la obținerea performanței de business din ultimii ani financiari. 

Minorii nu mai pot primi mesaje private de la străini pe Instagram și Facebook CITEȘTE ȘI Minorii nu mai pot primi mesaje private de la străini pe Instagram și Facebook

Principalele domenii de activitate de unde provin clienții Pluriva: fie distribuție de echipamente și consumabile și service, fie producție și distribuție, fie vânzare pe mai multe canale online și offline. Analizând noile proiecte din 2020-2023 din punctul de vedere al verticalelor de afaceri din care provin clienții, se detașează următoarele domenii: farma, medical, FMCG, distribuție echipamente, imobiliare, servicii de marketing și financiare.

Pluriva este fondată în anul 1998 de către antreprenori români și a început activitatea cu doar trei persoane care se ocupau de dezvoltarea aplicației și de implementarea ei, un program software de contabilitate și gestiune dedicat depozitelor. Depozitele din România au fost printre primii clienți ai companiei prin implementarea unui soft care să îi ajute în organizarea activității.

În prezent, Pluriva are 47 de angajați, în biroul din București, localizat în Business Center din str. Preciziei, nr. 1 unde dezvoltă și implementează software ERP pentru aproximativ 1.500 de clienți din domenii diverse.

Biroul regional Pluriva ERP din Transilvania are sediul la Cluj Napoca și livreaza servicii de management de proiect ERP, implementare, configurare, training, dezvoltare eCommerce, contabilitate si mentenanta.

viewscnt
Afla mai multe despre
pluriva
venituri
it