Prima cască Apple de realitate mixtă ar putea avea cele mai performante ecrane din piață

Prima cască Apple de realitate mixtă ar putea avea cele mai performante ecrane din piață
scris 31 mai 2023

O parte din specificațiile tehnice ale căștii de realitatea mixtă pe care Apple se pregătește să o lanseze, legate în special de cele două ecrane, sunt vehiculate pe surse cu doar câteva zile înainte de eveniment.

Analistul american Ross Young, sursă a multor informații pe surse despre produsele Apple confirmate ulterior, a intrat în posesia unei serii de informații despre prima cască de MX produsă de Apple.

Conform acestuia, casca va avea două ecrane micro LED de 1,41 inch, cu o densitate de 4.000 de pixeli pe inch, o luminozitate de până la 5.000 de niți și rezoluție 4K pentru fiecare ochi în parte.

Apple închide serviciul My Photo Stream CITEȘTE ȘI Apple închide serviciul My Photo Stream

Specificațiile vehiculate de Young descriu două ecrane cum nu au mai fost văzute până acum la o cască de VR, AR sau MX. Spre comparație, Meta Quest 2 are 773 ppi și 100 niți luminozitate.

Caracteristicile tehnice ale ecranelor arată că Apple a ales să intre pe această piață cu un produs super high-end, ceea ce se coroborează cu prețul de aproximativ 3.000 de dolari cu care se vehiculează că va fi vândută această cască.

Tot la nivel de zvon este și faptul că Apple ar pregăti deja alte căști, cu componente mai modeste, dar și cu prețuri ceva mai mici.

Prima cască Apple de realitate mixtă este așteptată a fi prezentată la WWDC 2023, care începe pe 5 mai. Lansarea pe piață ar urma să aibă loc câteva luni mai târziu.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
casca
realitate mixtă