Principala atracție a seriei Galaxy S23 va fi camera foto

Principala atracție a seriei Galaxy S23 va fi camera foto
scris 15 ian 2023

Teaser-ele postate deja online de Samsung pentru a crește interesul pentru următoarea serie de top a companiei pun accent în mod exclusiv pe partea foto.

Samsung a publicat o serie de teasere menite să creeze așteptare vis-a-vis de seria de smartphone-uri Galaxy S23, care este la doar două săptămâni distanță de prezentarea oficială.

Teaser-ele celor de la Samsung au în centru cele trei camere foto de pe spatele dispozitivelor. Cel mai probabil, este vorba de o cameră ultra-wide și una tele care încadrează camera principală.

FOTO Imagini de presă cu Galaxy S23 au apărut înainte de lansarea oficială CITEȘTE ȘI FOTO Imagini de presă cu Galaxy S23 au apărut înainte de lansarea oficială

Aici este principala caracteristică pe care oamenii de marketing ai companiei vor încerca să o evidențieze cât mai mult și care pare să fie confirmată de teaser-ele recente.

Galaxy S23 Ultra, cel mai scump și mai performant model dintre cele trei care compune viitoarea serie, este așteptat să aibă în centrul sistemului foto o cameră cu 200MP.

Folosind tehnologia pixel binning, această cameră aduce împreună câte 16 pixeli. Rezultatul va fi o imagine de aproximativ 12MP, dar cu pixeli de 2.56μm. Pixelii mai mari sunt capabili să colecteze mai multă lumină, ceea ar trebui să aducă imagini mai bune în condiții cu lumină slabă.

Confirmarea acestor imagini este așteptată pe 1 februarie, când Samsung organizează evenimentul de prezentare a seriei Galaxy S23. Intrarea pe piață ar putea să aibă loc undeva în a doua parte a lunii februarie.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
galaxy s23
smartphone
camera foto