Producția iPhone 15 începe în august

Producția iPhone 15 începe în august
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 10 iul 2023

Producția în masă a unei noii serii de iPhone-uri va debuta în luna august, la timp pentru o lansare, la fel ca în anii precendenți, în luna septembrie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Partenerii Apple vor demara producția în masă a seriei de smartphone-uri iPhone 15 în luna august, susțin analiștii de la Haitong International Tech Research, care citează surse anonime.

Conform acestora, gigantul american a comandat construirea a 84 de milioane de unități până la finele anului. Asta înseamnă că Apple speră să vândă anul acesta cu 12% mai multe smartphone-uri din cea mai nouă serie decât a făcut-o anul trecut.

Apple ar lucra la un MacBook cu ecran pliabil CITEȘTE ȘI Apple ar lucra la un MacBook cu ecran pliabil

Modelul de top, iPhone 15 Pro Max, va fi mai scump de 1.100 de dolari, cât a fost anul trecut prețul de începere pentru iPhone 14 Pro Max, susțin aceeași analiști.

Asta arată, din nou, încrederea pe care Apple o are în cererea pentru noua sa serie de smartphone-uri și, în special, pentru cele mai scumpe modele ale acesteia.

Modelul Pro Max este așteptat să beneficieze de o serie de facilități exclusive, printre care o nouă cameră foto tele, care să confere un zoom optic 6X, față de 3X, cât este în prezent zoom-ul optic maxim al telefoanelor Apple.

Diferențierea modelelor Pro Max și Pro ar fi o noutate pentru compania americană. Până acum, în afară de dimensiunea ecranelor, cele două erau practic identice.

La fel ca în anii precendenți, Apple este așteptată să prezinte seria iPhone 15 în septembrie, în cadrul unui eveniment în care vor fi lansate și alte produse și noutăți software.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone 15
smartphone