Conturile de Threads nu pot fi șterse separat de cele de Instagram. Meta lucrează la o soluție

Conturile de Threads nu pot fi șterse separat de cele de Instagram. Meta lucrează la o soluție
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 9 iul 2023

Din cauza modului în care cele două rețele sociale au fost „legate” în mod intenționat, utilizatorilor Threads li se recomandă să evite să-și șteargă contul, chiar dacă nu mai vor să folosească platforma, atâta vreme cât vor să fie în continuare pe Instagram.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Așa cum au observat zecile de milioane de oameni care au intrat deja pe Threads, logarea pe cea mai nouă rețea socială dezvoltată de Meta se face cu contul de Instagram.

Această abordare, prin ușurință cu care permite utilizatorilor noi să intre pe Threads, reprezintă unul din factorii care contribuie decisiv la succesul noii rețele, însă, tot de aici derivă și una din marile probleme tehnice.

Meta lucrează la implementarea reclamelor în Threads, noua sa platformă socială CITEȘTE ȘI Meta lucrează la implementarea reclamelor în Threads, noua sa platformă socială

Pentru că nu există un cont de Threads separat, dacă utilizatorul folosește opțiunea pentru ștergerea contului de pe noua platformă, în proces va fi șters și contul de Instagram, iar acesta nu va mai putea intra pe niciuna din cele două platforme.

Șeful ambelor platforme, Adam Mosseri, a scris pe Threads că Meta știe de această problemă și caută în prezent o soluție pentru a se putea șterge separat doar contul de Threads, fără cel de Instagram.

În același timp, Meta lucrează la adăugarea multor funcții care au lipsit în momentul lansării noii, platforme, precum o funcție de căutare pentru conținut și suport pentru hashtag-uri.

La ultimul anunț făcut de Mark Zuckerberg, vineri seara, Threads avea deja peste 70 de milioane de utilizatori, la mai puțin de două zile de când a fost lansată.

viewscnt
Afla mai multe despre
meta
threads
instagram