PUBG Mobile și Honor of Kings sunt jocurile care au câștigat cei mai mulți bani în 2021

PUBG Mobile și Honor of Kings sunt jocurile care au câștigat cei mai mulți bani în 2021
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 23 dec 2021

Mai multe jocuri au câștigat peste 1 miliard de dolari anul acesta decât în anii trecuți, iar cele din fruntea topurilor au reușit, de asemenea, să atragă mai mulți bani.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cele mai bănoase jocuri ale acestui an sunt PUBG Mobile și Honor of Kings, ambele câștigând, până acum, câte 2,8 miliarde de dolari, conform estimărilor făcute de Sensor Tower.

PUBG Mobile și-a crescut veniturile cu 9% față de anul trecut, în vreme ce încasările obținute de Honor of Kings au crescut în ultimul an cu 14,7%.

TikTok a depășit Google și a devenit cel mai popular domeniu web CITEȘTE ȘI TikTok a depășit Google și a devenit cel mai popular domeniu web

În total, anul acesta, un număr de opt jocuri au reușit să treacă pragul de 1 miliard de dolari venituri.

Alături de PUBG Mobile și Honor of Kings au mai câștigat peste 1 miliard de dolari, în ordine, Genshin Impact (1,8 miliarde de dolari), Roblox (1,3 miliarde de dolari), Coin Master (1,3 miliarde de dolari), Pokemon Go (1,2 miliarde de dolari), Candy Crush Saga (1,2 miliarde de dolari) și Garena Free Fire (1,1 miliarde de dolari).

Foarte aproape de a intra în acest top select s-a aflat jocul Uma Musume Pretty Derby, al celor de la Cygames, care a încasat anul acesta 965 de milioane de dolari.

Sensor Tower estimează că piața de jocuri mobile (App Store și Google Play la un loc) va ajunge la finele acestui an la 89,6 miliarde de dolari, ceea ce va reprezenta o creștere cu 12,6% față de 2020.

viewscnt
Afla mai multe despre
pubg mobile
honor of kings
jocuri