PureSoftware se extinde în România cu un centru de livrare

PureSoftware se extinde în România cu un centru de livrare
scris 3 oct 2022
PureSoftware, cu sediul în India, jucător în domeniul produselor software și serviciilor digitale, axat pe fintech, 5G și transformare digitală, deschide un nou centru de livrare, în București.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Noul centru va sprijini clienții existenți ai companiei. Cu o creștere consistentă (de două cifre) în ultimii 3 ani, compania vrea să se extindă agresiv pentru a-și realiza obiectivele strategice.
CONFIRMARE Administrația centrală va fi obligată să furnizeze cetățenilor formulare ce pot fi descărcate și completate pe calculator CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Administrația centrală va fi obligată să furnizeze cetățenilor formulare ce pot fi descărcate și completate pe calculator

Ofertele de servicii digitale ale PureSoftware și platforma software Arttha Fintech sunt pe șase continente, inclusiv Europa.

"Sectorul IT din România a înregistrat o creștere semnificativă și susținută de-a lungul anilor, iar pentru noi a fost o mișcare logică. Centrul de livrare din București ne va permite să continuăm să susținem creșterea profesională a membrilor echipei noastre din România", a declarat Sameer Jain, Chief Business Office la PureSoftware.

PureSoftware este o companie globală de produse software și servicii digitale, axată pe transformarea digitală a organizațiilor din întreaga lume, în mai multe sectoare, cum ar fi serviciile bancare și financiare, telecomunicațiile, sănătatea, jocurile și divertismentul.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
puresoftware
it
centru it
centru livrare
puresoftware romania
puresoftware bucuresti