Samsung aduce cadrul rotativ înapoi pe ceasurile Galaxy Watch 6

Samsung aduce cadrul rotativ înapoi pe ceasurile Galaxy Watch 6
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 27 iul 2023

Noua serie de smartwatch-uri Samsung Galaxy Watch 6, compusă din două modele, se remarcă, în prin rând, prin revenirea la cadrul rotativ din jurul ecranului și creșterea prețurilor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Anul trecut, Samsung lua neinspirată și mult criticata decizie de a renunța la cadrul rotativ care făcea utilizarea ceasurilor sale mai ușoară și mai plăcută. Într-o recunoaștere tacită a greșelii, Samsung a pus din nou un cadru rotativ pe ceasurile sale.

Noua serie de ceasuri Samsung este compusă din două modele: Watch 6 și Watch 6 Classic.

GALERIE FOTO Galaxy Z Flip5, lansat oficial cu un ecran extern mai mare CITEȘTE ȘI GALERIE FOTO Galaxy Z Flip5, lansat oficial cu un ecran extern mai mare

Alături de cadrul rotativ, spațiul din jurul ecranelor este mai mic decât în cazul modelelor anterioare. Rezultatul este creșterea spațiului util real al ecranului în ambele cazuri.

Diferențele față de modelele din anii trecuți sunt minore. Printre cele mai importante este ușoara creștere a capacității bateriilor la la 300mAh, respectiv 425mAh.

Autonomia, conform producătorului, ar trebui să se situeze în jurul a 30 de ore cu ecranul aprins în permanență și 40 de ore cu ecranul oprit, ceea ce, oricum, nu scutește utilizatorul de punerea frecventă la încărcat a ceasului.

Galaxy Watch 6 folosește un procesor Exynos W930 cu 1,4GHz, 2GB RAM și are 16GB pentru stocare, având în dotare aceeași senzori ca și modelele anterioare.

Chiar și în condițiile unor upgrade-uri minore, Samsung a decis să crească prețurile. Galaxy Watch 6 costă de la 300 de dolari în loc de 280 de dolari, în vreme ce modelul Classic începe de la 400 de dolari, în loc de 350 de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
smartwatch
galaxy watch 6