Samsung ar putea prezenta smartphone-ul Galaxy Note 9 pe 9 august

Samsung ar putea prezenta smartphone-ul Galaxy Note 9 pe 9 august
scris 4 iun 2018

Al doilea flagship din 2018 al celor de la Samsung ar putea fi prezentat mai devreme decât anii trecuți, evenimentul fiind pregătit pentru data de 9 august.

Surse din interiorul companiei susțin că 9 august ar putea fi data la care Samsung își va prezenta oficial noul smartphone, în cadrul unui eveniment care, în mod tradițional, a fost denumit Samsung Unpacked.

Elementul pe care se va concentra promovarea device-ului se pare că va fi, în lipsa unor schimbări majore, camera foto. În urmă cu un an, modelul Note 8 devenea primul smartphone Samsung cu două camere.

Nu se cunoaște la această oră care vor fi noutățile pe care producătorul coreean le va aduce pe partea foto, putând fi vorba de o a treia cameră, o apertură mai deschisă sau doar îmbunătățiri software.

Facebook a decis să renunțe la funcția \ CITEȘTE ȘI Facebook a decis să renunțe la funcția "Trending"

Ca și versiunile din ultimii ani, Note 9 se pare că va fi un upgrade minor, lipsit de elemente inovatoare. Cel mai probabil, se va face trecerea la noua generație de chipset-uri Exynos, respectiv Snapdragon 845.

De remarcat este, însă, faptul că Samsung devansează încă o dată lansarea seriei Galaxy Note. Prima oară când s-a întâmplat acest lucru în ultimii ani a fost în 2016, când producătorul coreean s-a văzut nevoit să retragă în cele din urmă de pe piață modelul Note 7 din cauza problemelor cu bateria.

O prezentare pe 9 august trădează faptul că Samsung ar putea lansa Note 9 pe piață undeva la finalul lunii august. Motivul, ca și în urmă cu doi ani, nu poate fi decât crearea unei ferestre de timp cât mai mari până la momentul lansării noilor iPhone-uri.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
galaxy note
smartphone