Samsung lansează o aplicație de știri

Samsung lansează o aplicație de știri
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 20 apr 2023

Producătorul coreean anunță Samsung News, o aplicație de știri care oferă acces la materialele publicate de numeroase instituții renumite de presă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Samsung transformă aplicația Samsung Free în Samsung News. Vechea aplicație, preinstalată pe smartphone-urile companiei, includea mai multe categorii de conținut, de la știri și live TV, la podcast-uri și jocuri.

În noua iterație rămân doar știrile (și funcția de ascultare a podcast-urilor), dispărând celelalte tipuri de conținut. Axios, CNN, Fortune, Huffington Post, Newsweek, Reuters, Sports Illustrated și USA Today se numără printre marile publicații ale căror știri vor fi disponibile în cadrul aplicației.

iOS 17 ar putea face loc magazinelor terțe de aplicații CITEȘTE ȘI iOS 17 ar putea face loc magazinelor terțe de aplicații

La fel ca Apple News sau Google News, noua aplicație Samsung va organiza conținutul pe categorii (Știri internaționale, Afaceri, Sport etc.), dar va avea și un flux personalizat, numit For You.

În secțiunea For You vor apărea subiecte despre care aplicația, în urma datelor personale procesate, crede că sunt de interes în mod special pentru fiecare utilizator în parte.

Aplicația va genera și două briefing-uri zilnice, rezumate ale celor mai importante evenimente, prezentate utilizatorului dimineața și seara.

Samsung News va fi livrată automat posesorilor de smartphone-uri Galaxy ca update la aplicația Samsung Free.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
aplicație
știri