Samsung livrează gadgeturi cu drone

Samsung livrează gadgeturi cu drone
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 25 mar 2021

Pentru prima oară, dar doar într-un singur oraș, drona este o opțiune de livrare pentru clienții care comandă produse din seriile Galaxy.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Samsung va livra dispozitive din seriile Galaxy, precum smartphone-uri, tablete, smartwatch-uri sau căști wireless, cu drona în Irlanda - mai precis în Oranmore, un mic oraș de pe coasta Oceanului Atlantic de Nord.

Prin eMAG Ads, antreprenorii își pot promova produsele la peste 500.000 de potențiali clienți CITEȘTE ȘI Prin eMAG Ads, antreprenorii își pot promova produsele la peste 500.000 de potențiali clienți

Vânzările Samsung nu vor crește spectaculos ca urmare a livrării cu drona într-un oraș cu aproximativ 5.000 de locuitori, însă este un bun exercițiu de marketing pentru compania coreeană, care colaborează în acest sens cu Manna Drone Delivery.

Vor putea fi livrate cu drona produse precum smartphone-urile Galaxy S21 și seria Galaxy A, tableta Galaxy Tab S7, smartwatch-ul Galaxy Watch 3 sau căștile Galaxy Buds Pro. Cu o condiție: comenzile să fie date pe site-ul Samsung.

Virtual Private Server (VPS) – soluția de la Vodafone care vă permite să configurați mașinile virtuale în funcție de propriile nevoi CITEȘTE ȘI Virtual Private Server (VPS) – soluția de la Vodafone care vă permite să configurați mașinile virtuale în funcție de propriile nevoi

Dronele vor zbura cu viteze de 60 km/h la altitudini cuprinse între 50 și 80 de metri și vor avea nevoie de doar trei minute să ajungă în oraș, din momentul încărcării pachetului.

Manna Drone Delivery are deja o experiență respectabilă în zona livrării cu drone, colaborând deja cu mai multe companii pentru livrări de medicamente, produse alimentare și cărți - toate în aceeași zonă a orașului Oranmore, unde îi permite licența să opereze.

Cargus, soluția de servicii personalizate pentru afacerea ta! CITEȘTE ȘI Cargus, soluția de servicii personalizate pentru afacerea ta!

Este pentru prima oară când Samsung apelează la drone pentru livrarea produselor, o opțiune ce pare să se potrivească de minune pentru gadgeturi. Dincolo de avantajele evidente, dronele fac parte din sfera generală de interes a pasionaților de gadgeturi, care ar fi mult mai înclinați ca, pe viitor, să plătească extra pentru a-și primi jucăriile prin intermediul unei drone.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
gadgeturi
drone