Samsung lucrează la un inel inteligent

Samsung lucrează la un inel inteligent
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 21 ian 2024

Producătorul coreean Samsung are în dezvoltare un așa-zis smart ring, care va oferi funcții de sănătate similare celor disponibile pe smartwatch-uri.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Dincolo de smartphone-urile din seria Galaxy S24, care nu au reușit să impresioneze, Samsung a anunțat că are în lucru un nou produs.

Acesta va fi un inel inteligent, „puternic și accesibil”, cu funcții de sănătate, care va fi vândut sub numele Galaxy Ring.

Samsung va cere bani pentru funcțiile de AI de pe smartphone-urile companiei CITEȘTE ȘI Samsung va cere bani pentru funcțiile de AI de pe smartphone-urile companiei

Dincolo de un scurt teaser, Samsung nu a oferit și alte informații despre viitorul produs al companiei, nici măcar o estimare de lansare.

Asta poate însemna că Galaxy Ring se află în primele faze de dezvoltare și ar putea fi vorba de mai bine de un an până când va fi pregătit pentru piață.

Un prim indiciu despre viitorul inel Samsung a apărut anul trecut, când a ieșit la iveală un brevet dobândit de companie, pentru un inel inteligent cu funcție de EKG și controale pentru smart home.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
inel inteligent