Samsung mută o parte din facilitățile Note 7 pe Galaxy S7

Samsung mută o parte din facilitățile Note 7 pe Galaxy S7
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 17 oct 2016

În încercarea de a salva cât mai mult din dezastrul numit Note 7, Samsung a decis să mute o parte facilitățile software ale acestuia pe celălalt flagship, S7.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Cu Note 7 tras pe linie moartă, Samsung se luptă să convingă cât mai mulți dintre cei care cumpăraseră cele 2,5 milioane de modele produse să se reorienteze tot către smartphone-uri Samsung. Și cum singurele vârfuri de gamă rămase în picioare sunt modelele S7 și S7 edge, este normal ca eforturile celor de la Samsung să se concentreze în această direcție, scrie News.ro.

Așa se face că unele din funcțiile pe care doar Note 7 le oferea, din întreg portofoliul de smartphone-uri Samsung, sunt acum portate către Galaxy S7 și S7 edge.

Utilizatorii telefoanelor Galaxy S7 au observat că, în urma celui mai recent update, device-urile lor au primit funcția ”always on”, disponibilă până acum doar pe Note 7.

Sub denumirea ”always on” era cunoscută funcția prin care o parte a ecranului lui Note 7 rămânea tot timpul aprinsă. Cu costul unui consum redus de energie, acea zonă era folosită pentru afișarea anumitor informații, precum ora sau notificările.

Samsung Electronics oferă stimulente financiare clienților care schimbă telefoanele Note 7 cu alte modele ale companiei CITEȘTE ȘI Samsung Electronics oferă stimulente financiare clienților care schimbă telefoanele Note 7 cu alte modele ale companiei

Nu este o facilitate revoluționară sau măcar originală, alți producători, precum LG, oferind-o cu un an mai devreme. Însă Note 7 era singurul telefon Samsung care dispunea de ea.

Odată cu eliminarea lui Note 7 din peisaj, a început lupta pentru utilizatorii nevoiți să renunțe la smartphone-ul care exploda. Pe de o parte, Samsung speră să-i convingă pe aceștia să aleagă alt produs de-al său. Pe de altă parte, iPhone 7 și proaspăt lansatul Pixel al celor de la Google ar putea fi doi dintre beneficiari.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
note 7
galaxy s7