Șeful Apple crede că iPhone SE va atrage mulți utilizatori de Android

Șeful Apple crede că iPhone SE va atrage mulți utilizatori de Android
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 4 mai 2020

Tim Cook se așteaptă ca “valoarea” celui mai nou iPhone să atragă mulți clienți care dețineau până acum un smartphone cu Android.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Primele semne privind performanța pe piață a noului iPhone SE, lansat la jumătatea lunii trecute, sunt mai mult decât încurajatoare pentru Apple, atât reacțiile utilizatorilor, cât și primele recenzii fiind mai degrabă elogioase.

După anunțarea celor mai recente rezultate financiare ale companiei, șeful Apple a răspuns unor întrebări privind noul smartphone. Tim Cook a spus că iPhone SE este “mai rapid și decât cele mai rapide telefoane cu Android”.

Google pune la dispoziție Guvernului în mod gratuit servicii pentru difuzarea informațiilor privind COVID-19 CITEȘTE ȘI Google pune la dispoziție Guvernului în mod gratuit servicii pentru difuzarea informațiilor privind COVID-19

Noul iPhone SE are, într-adevăr, cel mai rapid procesor Apple la ora actuală, A13 Bionic. Este exact același chipset care se află și în iPhone 11.

Drept urmare, Cook spune că se așteaptă ca un număr semnificativ de utilizatori ai smartphone-urilor cu Android, în special în țările cu venituri mai mici, să cumpere iPhone SE.

Noul smartphone oferă o “valoare excepțională”, conform șefului Apple, oferind performanță de top la “un preț accesibil”.

Prețurile pentru iPhone SE încep de la 399 de dolari (64GB spațiu de stocare) și pot ajunge până la 549 dolari (256GB).

Dincolo de procesorul foarte puternic, iPhone SE, cu ecran de 4,7 inch, folosește un design vechi și tehnologii care nu reprezintă vreo noutate, precum sistemul Touch ID.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone se
tim cook
android
smartphone