Tailent își continuă expansiunea globală și intră pe piața din Portugalia

Tailent își continuă expansiunea globală și intră pe piața din Portugalia

Mario Popescu, CEO Tailent.

Profit.ro
Profit.ro
scris 15 oct 2021

Tailent, compania românească de tehnologie implicată în dezvoltarea de roboți software inteligenți și democratizarea accesului la soluții de Robotic Process Automation (RPA), continuă să se extindă la nivel global și intră pe piața din Portugalia printr-un parteneriat cu furnizorul de soluții integrate de management Winsig. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Winsig are o experiență de 10 ani în domeniul soluțiilor software de business în Europa de Vest și o bază de clienți în Europa, Africa și America de Sud.

JD Agro Cocora continuǎ seria de proiecte de expansiune ambițioase CITEȘTE ȘI JD Agro Cocora continuǎ seria de proiecte de expansiune ambițioase

În septembrie, Tailent și-a consolidat echipa de top management prin aducerea a doi directori cheie cu o vastă experiență internațională, ca parte a strategiei sale de accelerare a expansiunii și de creștere a prezenței globale. Cu Laurent Binetti în calitate de Board Advisor for Strategy și Dragoș Mateescu în poziția de Head of Business Development, Tailent este pregătit să accelereze creșterea.

Tailent se află în prezent în proces de extindere atât la nivel local, cât și internațional, prin intrarea pe noi piețe strategice.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
tailent
portugalia