TeamViewer atrage 2,2 miliarde euro în cea mai mare listare din Europa din acest an

TeamViewer atrage 2,2 miliarde euro în cea mai mare listare din Europa din acest an
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 25 sep 2019

Compania germană TeamViewer, proprietarul aplicației software omonime pentru controlul de la distanță al computerelor, a atras 2,21 miliarde de euro printr-o ofertă publică inițială pe bursa de la Frankfurt, cea mai mare listare a unei companii în Europa de la începutul anului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Fondul de private equity Primera a vândut un pachet de 42% din acțiunile TeamViewer la un preț de 26,25 euro pe acțiune. Primera rămâne acționarul majoritar al companiei germane, cu o participație de 58%.

Titlurile TeamViwer au dechis sesiunea bursieră de miercuri la prețul de listare și au atins un maxim intraday de 26,71 euro în primele ore de tranzacționare.

Un bug de iOS și iPad OS acordă tastaturilor terțe acces la ceea ce scriu utilizatorii pe device-urile Apple CITEȘTE ȘI Un bug de iOS și iPad OS acordă tastaturilor terțe acces la ceea ce scriu utilizatorii pe device-urile Apple

În jurul prânzului, acțiunile companiei erau cotate la 25,88 euro, cu 1,41% sub prețul de listare.

Lansată în 2005, aplicația TeamViewer a fost instalată pe mai mult de 2 miliarde de dispozitive la nivel mondial. Programul permite controlul unui PC sau smartphone de la distanță, fiind una dintre cele mai populare aplicații de acest tip.

viewscnt
Afla mai multe despre
teamviewer
remote access
control la distanta
listare
oferta publica initiala
actiuni