Threads lansează o funcție de editare a postărilor

Threads lansează o funcție de editare a postărilor
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 13 oct 2023

Platforma socială Threads, dezvoltată de Meta pentru a concura cu X/Twitter, primește o funcție prin care utilizatorii pot edita postările.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Meta reușește să trimită o nouă „salvă neprietenoasă” către X, prin lansarea funcției de editare a postărilor de pe rețeaua socială Threads.

Funcția de editare, care va fi implementată pe Threads în următoarele zile, va fi gratuită, în timp ce pe Twitter este disponibilă doar celor care plătesc un abonament.

UE îl amenință pe Musk cu sancțiuni pentru difuzarea de \ CITEȘTE ȘI UE îl amenință pe Musk cu sancțiuni pentru difuzarea de "conținut ilegal"

Acesta pare să fie și unul din principiile pe care Meta construiește Threads ca o alternativă la X, încercând să determine utilizatorii să se întrebe „de ce să plătesc pentru funcția asta la X, când este gratuită la Threads”.

Noua funcție de editare de pe Threads va fi activă doar în primele cinci minute după publicarea unei postări, într-un mod similar cu cea lansată recent pe WhatsApp.

Postările editate vor purta o etichetă care va indica acest lucru, dar nu includ, deocamdată, un istoric al modificărilor pentru a se putea vedea ce anume a schimbat autorul față de postarea originală.

Totodată, platforma lansează Voice Threads, o nouă formă de postare, care poate conține înregistrări audio.

Cert este că Meta, după ce a lansat Threads pe repede înainte, pentru a profita de valul de nemulțumire față de X și Elon Musk, lucrează acum la mai multe funcții de care platforma are nevoie pentru a oferi o funcționalitate cel puțin comparabilă cu X.

Din cauza legislației europene care nu permite partajarea datelor utilizatorilor, fără acordul acestora, între platformele sociale, Threads, care funcționează pe baza contului de Instagram, nu este nici acum disponibilă în Europa.

viewscnt
Afla mai multe despre
meta
threads
editarea postărilor
x
twitter
elon musk