TikTok anunță Direct Post

TikTok anunță Direct Post
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 11 oct 2023

TikTok anunță Direct Post, o facilitate care permite postarea filmărilor din cadrul unora dintre aplicațiile terțe de prelucrare video, cu acces direct la mai multe facilități din cadrul platformei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Creatorii de conținut își vor putea posta creațiile pe TikTok direct din aplicația preferată de prelucrare video, după terminarea procesului de prelucrarea a filmărilor.

Noua funcționalitate, numită Direct Post, este compatibilă cu o serie întreagă de aplicații de prelucrare video, printre care se regăsesc Adobe Premiere Pro, Adobe Express, CapCut, DaVinci Resolve, SocialPilot, și Twitch Clip Editor.

Mastodon se apropie de 2 milioane de utilizatori CITEȘTE ȘI Mastodon se apropie de 2 milioane de utilizatori

Înainte de a posta dintr-o astfel de aplicație, utilizatorii trebuie să se autentifice, logându-se în propriul cont de TikTok.

Direct Post aduce, însă, mai mult decât o simplă funcție de share. Prin intermediul acesteia, mai multe facilități ale platformei sociale pot fi accesate direct din aplicația de editare video.

Configurarea subtitrărilor și alegerea audienței se numără printre opțiunile oferite de TikTok, care pot fi accesate direct din aplicațiile de prelucrare video, înainte de postarea efectivă a creațiilor.

Integrarea se face prin intermediul API-ului Content Posting, care va fi disponibil și altor dezvoltatori de aplicații creative și, pe viitor, va suporta și imagini, alături de video.

O altă noutate este faptul că, acum, postările pot fi programate la o altă dată prin intermediul platformelor de gestionare a conținutului de pe rețelele sociale.

viewscnt
Afla mai multe despre
tiktok
editare video
adobe premiere pro
adobe express
capcut
davinci resolve
socialpilot
twitch clip editor