TikTok testează un abonament fără reclame

TikTok testează un abonament fără reclame
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 3 oct 2023

Utilizatorii care vor dori să scape de reclamele afișate de TikTok, ar putea, la un moment dat, să aibă această posibilitatea prin intermediul unui abonament.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

TikTok a început să testeze „experiență fără reclame” care costă, sau, altfel spus, un abonament lunar prin care, cei care-l plătesc, nu mai văd reclame în cadrul platformei.

Compania a confirmat testul, după ce informația a devenit publică, însă, nu a oferit vreo informație în plus.

X a plătit aproape 20 de milioane de dolari creatorilor de conținut CITEȘTE ȘI X a plătit aproape 20 de milioane de dolari creatorilor de conținut

Abonamentul testat are prețul de 5 dolari pe lună, însă, nu este clar dacă acesta va fi păstrat sau dacă nu va fi impus un tarif local, în funcție de fiecare piață.

TikTok s-a concentrat până acum pe creșterea veniturilor din reclame și comerț electronic, astfel că un abonament ar contribui la diversificarea surselor de venit ale companiei.

Pentru comerț electronic, în cadrul platformei există TikTok Shop. Compania a încercat să-l promoveze pe diverse căi, inclusiv reclame și cupoane.

Dacă și când TikTok își va lansa abonamentul fără reclame, rămâne o necunoscută, compania nefiind dispusă, în acest moment, să ofere alte informații. 

viewscnt
Afla mai multe despre
tiktok
abonament
reclame