TikTok va avea funcție de repostare

TikTok va avea funcție de repostare
scris 5 ian 2022

Populara platformă video chinezească pregătește lansarea unei funcții prin care utilizatorii vor putea reposta clipurile apreciate.

TikTok testează o funcție repostare, prin care utilizatorii pot publica pentru proprii urmăritorii clipurile interesante ale altor creatori.

Butonul “Repost” va putea fi găsit în meniul de Share, cel care include toate opțiunile de partajare a conținutului, precum expedierea directă către anumiți prieteni sau trimiterea prin intermediul altor aplicații.

iPhone 14 nu va avea breton CITEȘTE ȘI iPhone 14 nu va avea breton

TikTok vine și cu o idee originală pe care o adaugă funcției care există de mult și în alte rețele sociale. Clipurilor repostate vor putea fi văzute de urmăritori în propriul feed, însă nu vor apărea în profilul celui care a făcut repostarea.

Abordarea TikTok are sens, pentru că păstrează în profilul personal doar creațiile proprii, nu și postările preluate de la alți utilizatori.

Platforma chinezească, cel puțin în cadrul testului actual, limitează potențialul de răspândire al postărilor preluate prin intermediul acestei funcții. Clipurile repostate vor fi afișate doar celor care se urmăresc reciproc. Asta pentru a evita ca funcția să fie folosită de creatorii cu mulți urmăritori pentru a se promova reciproc.

Nu se știe, deocamdată, când va fi lansată oficial pentru toți utilizatorii platformei noua facilitate.

viewscnt
Afla mai multe despre
tiktok
video