Tranzacție: TotalSoft cumpără compania de consultanță ABS din București

Tranzacție: TotalSoft cumpără compania de consultanță ABS din București
scris 10 ian 2018

Producătorul român de software TotalSoft, cumpărat în 2016 de grupul turc Logo, a ajuns la un acord pentru cumpărarea companiei de consultanță Architected Business Solutions (ABS), cu sediul în București.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

ABS este o companie de consultanță internațională, specializată pe retail, tehnologie și outsourcing.

Compania a avut, în 2016, afaceri de 6,4 milioane de lei și un profit de circa 770.000 de lei. Compania are printre clienți nume ca BCR, ING, Toyota, A&D Pharma, OTP Bank, Arctic sau Terapia.

După finalizarea tranzacției, actualii acționari ai ABS vor deține circa 20% din acțiunile TotalSoft.

Un startup românesc a atras 2 milioane de dolari de la un fond de investiții din SUA și a deschis un birou în San Francisco CITEȘTE ȘI Un startup românesc a atras 2 milioane de dolari de la un fond de investiții din SUA și a deschis un birou în San Francisco

TotalSoft are o echipă de 470 de specialiști și proiecte în 46 de țări, pe 4 continente. Compania a fost înființată în 1994 de Liviu Drăgan, iar în 2016 a fost achiziționată de către turcii de la Logo, ca parte a strategiei companiei de a se extinde pe piețele internaționale.

Logo este prezentă pe 45 de piețe internaționale și deservește peste 85.000 de clienți în Europa, Orientul Mijlociu, Africa și Asia.

viewscnt
Afla mai multe despre
abs
totalsoft
cumparare
consultanta. logo
architected business solutions