Twitter a refuzat să-și plătească facturile la Google Cloud, înainte de reînnoirea contractului lor, în această lună

Twitter a refuzat să-și plătească facturile la Google Cloud, înainte de reînnoirea contractului lor, în această lună
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 iun 2023

Twitter a refuzat să-și plătească facturile la Google Cloud, deoarece contractul său urmează să fie reînnoit în această lună, ceea ce ar putea duce la paralizarea echipelor de încredere și siguranță ale companiei de social media, a relatat website-ul Platformer, citată de Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Înainte de preluarea de către Elon Musk a platformei de socializare, anul trecut, Twitter a semnat un contract pe mai mulți ani cu Google, legat de combaterea spamului și de protejarea conturilor, printre altele, scrie News.ro.

Orange Money, o nouă capitalizare CITEȘTE ȘI Orange Money, o nouă capitalizare

Articolull Platformer nu a oferit detalii despre modul în care conflictul dintre companii ar putea împiedica activitatea echipelor de încredere și siguranță ale Twitter.

Twitter încearcă să-și renegocieze contractul cu Google cel puțin din martie.

Twitter găzduiește unele servicii pe serverul său și găzduiește altele pe platformele cloud ale Amazon și Google, a spus Platformer.

În martie, Amazon a avertizat Twitter că va reține plățile de publicitate din cauza facturilor restante ale companiei către Amazon Web Services pentru serviciile de cloud computing.

OpenAI, dată în judecată pentru defăimare, după informațiile false generate de ChatGPT CITEȘTE ȘI OpenAI, dată în judecată pentru defăimare, după informațiile false generate de ChatGPT

De la achiziția de către Musk, Twitter a redus drastic costurile și a concediat mii de angajați. Musk a ordonat companiei să reducă costurile de infrastructură, cum ar fi cheltuielile pentru serviciile cloud, cu 1 miliard de dolari, a declarat în noiembrie o sursă pentru Reuters.

Twitter nu a răspuns imediat la o întrebare prin e-mail, în timp ce Google nu a răspuns imediat la o solicitare de comentariu.

viewscnt
Afla mai multe despre
google cloud
twitter