Twitter impune restricții pentru abonarea la Blue a conturilor noi

Twitter impune restricții pentru abonarea la Blue a conturilor noi
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 21 nov 2022

După relansarea grăbită a abonamentului Blue, Twitter anunță acum o măsură menită să descurajeze imitatorii.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Așa cum se anticipa, relansarea în mare grabă a Twitter Blue în noua sa formă, a creat probleme, printre care s-a numărat faptul că mulți imitatori s-au abonat pentru a beneficia de bifa oferită de acest abonament.

Pentru că utilizatorii încă n-au învățat să facă diferența dintre bifa conturilor verificate și cea dobândită prin abonarea la Blue, imitatorii au preferat să plătească abonamentul pentru ca, datorită noii bife, să dobândească un mare număr de urmăritori.

Twitter a repus în funcțiune contul lui Donald Trump. Trump spune că nu este interesat să revină CITEȘTE ȘI Twitter a repus în funcțiune contul lui Donald Trump. Trump spune că nu este interesat să revină

Elon Musk a fost avertizat că așa se va întâmpla înainte să relanseze Twitter Blue, însă, a ignorat această posibilitate, preferând să relanseze serviciul cât mai repede.

Între timp, Twitter și-a modificat regulamentul, în care scrie acum că noile conturi trebuie să aștepte 90 de zile de la creare înainte să se poată abona la Blue.

Într-o primă fază, pentru a stopa această tendință, conturile noi erau blocate complet de la abonarea la acest serviciu.

Haosul creat la Twitter de noul proprietar a atras deja mânia unora dintre politicienii americani. Senatorul Ed Markey l-a avertizat recent pe Musk că Congresul SUA ar putea interveni, dacă acesta nu rezolvă problema avalanșei de conturi false favorizată de noua formă a abonamentului Blue.

viewscnt
Afla mai multe despre
twitter
blue
elon musk