VIDEO Apple a lansat iPhone SE, un smartphone puternic, dar cu design vechi

scris 15 apr 2020

Chiar dacă arată ca un iPhone vechi de 6 ani, noul iPhone SE are un chipset puternic și un preț care-l va face cu siguranță atractiv pentru mulți.

iPhone SE, a doua ediție, folosește designul lui iPhone 8, care la rândul lui a mers pe principiile de construcție ale lui iPhone 6, telefon lansat în 2014. Are rame late sub și deasupra ecranului, păstrând în partea de jos sistemul Touch ID.

Smartphone-ul cu ecran de 4.7 inch va fi disponibil cu 64/128/256 GB spațiu de stocare, în trei culori: alb, negru și roșu. Toate cele trei variante vor avea la bază chipset-ul A13 Bionic, același chip care se regăsește și pe iPhone 11.

Apple lansează un instrument pentru urmărirea distanțării sociale CITEȘTE ȘI Apple lansează un instrument pentru urmărirea distanțării sociale

Cu o singură cameră de 12MP,  partea foto nu pare să fie punctul forte al noului smartphone, chiar dacă Apple spune că chip-ul va fi folosit pentru combina informațiile din mai multe fotografii într-una singura (Smart HDR).

În rest, majoritatea componentelor ar trebui să fie aceleași cu cele folosite pe iPhone 8, iar autonomia, deși încă nu a fost comunicată capacitatea bateriei, ar trebui să fie similară.

Noul smartphone suportă  Wi-Fi 6, Gigabit LTE și dual-SIM (un SIM normal și un eSIM).

Ca și la alte iPhone-uri, va fi inclus un abonament gratuit pe un an la Apple TV Plus.

Prețurile încep de la 399 dolari pentru varianta cu 64GB. Modelul cu 128GB va costa 449 dolari, iar versiunea cu 256GB va putea fi cumpărată cu 549 dolari.

Noul iPhone SE va putea fi precomandat începând cu 17 aprilie, iar livrările se vor face din 24 aprilie.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone
smartphone