VIDEO Apple a prezentat un nou iPhone SE. Cât costă

VIDEO Apple a prezentat un nou iPhone SE. Cât costă
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 8 mar 2022

Vedeta primului eveniment organizat de Apple în 2022 este un nou iPhone SE cu 5G, un smartphone considerat accesibil, care primește mai multe upgrade-uri, însă folosește vechiul design.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

iPhone SE 5G arată la fel ca vechiul model, lansat în 2020, care, la rândul lui, se bazează pe designul lui iPhone 8, smartphone lansat acum aproape 5 ani, ultimul înainte ca Apple să treacă la Face ID.

Autentificarea se face cu Touch ID, integrat în butonul de sub ecranul LCD de 4,7 inch.

Ce costuri presupun investițiile în acțiuni din SUA ca Tesla sau Apple, din România? Atenție la alegerea brokerului: comision zero nu înseamnă gratis! CITEȘTE ȘI Ce costuri presupun investițiile în acțiuni din SUA ca Tesla sau Apple, din România? Atenție la alegerea brokerului: comision zero nu înseamnă gratis!

Telefonul oferă un nivel limitat de rezistență la apă și praf, conform certificării IP67.

Cele mai importante upgrade-uri sunt trecerea la 5G, folosirea celui mai nou chipset Apple (A15 Bionic) și îmbunătățiri software pe partea foto, care vin în ajutorul singurei camere de 12MP.

Emanuel Poștoacă, Nordis Group: Oferim servicii complete, la cel mai înalt standard, pentru turiști, proprietari și investitori CITEȘTE ȘI Emanuel Poștoacă, Nordis Group: Oferim servicii complete, la cel mai înalt standard, pentru turiști, proprietari și investitori

Apple promite o autonomie mai mare decât vechiul model, însă nu oferă date concrete sau comparații în acest sens.

Noul iPhone SE va costa de la 429 de dolari (mai scump cu 30 de dolari) și va intra pe piață în data de 18 martie.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone se
5g
smartphone