VIDEO Asus a prezentat un laptop cu ecran pliabil

VIDEO Asus a prezentat un laptop cu ecran pliabil
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 10 ian 2022

Ecranele pliabile nu sunt de domeniul exclusiv al smartphone-urilor, așa cum încearcă să arate și Asus, cu un laptop - tabletă dotat cu un ecran ce se poate îndoi.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Prezentat la CES 2022, Zenbook 17 Fold OLED este un dispozitiv portabil cu diverse valențe, grație ecranului pliabil de 17,3 inch, care-i poate schimba utilizarea în funcție de modul în care ținut ecranul.

Lipsit de o tastatură fizică proprie, marele ecran pliabil poate juca rol atât de tastatură (virtuală), cât și de ecran propriu-zis. În alte situații, cu ecranul drept, Zenbook 17 Fold OLED poate fi o tabletă, deși este mai greu de ținut și de folosit o tabletă cu un ecran de peste 17 inch.

Intel a prezentat cel mai puternic procesor creat vreodată CITEȘTE ȘI Intel a prezentat cel mai puternic procesor creat vreodată

O altă idee, este sprijinirea device-ului pe masă, într-un unghi deschis, cu ecranul drept, și atașarea unui tastaturi fizice, pentru o productivitate mai mare.

În spatele ecranului OLED se va ascunde unul din procesoarele Intel din a 12-a generație, proaspăt prezentate și ele, alături de până la 16GB RAM și un SSD care poate ajunge la 1TB.

Cei de la Asus nu au vorbit și de autonomie, în condițiile unui ecran atât de mare, însă bateria de 75Wh reprezintă un semnal încurajator.

Prețul lui Zenbook 17 Fold OLED va fi anunțat când va avea loc și lansarea pe piață a produsului, lansare ce urmează să se producă undeva în al doilea trimestru al anului.

viewscnt
Afla mai multe despre
asus
laptop
tableta
ecran pliabil