VIDEO&FOTO Razer lansează noul laptop de gaming Razer Blade. Prețurile încep de la 2.000 de euro

scris 23 mai 2018

Razer anunță un nou laptop pentru gaming din seria Blade, despre care producătorul susține că este cel mai mic din lume pe gama din care face parte.

Noul Razer Blade are un ecran full HD de 15,6 inch cu o rată de împrospătare de 144 Hz, suport pentru comenzi touch (în varianta 4K) și compatibilitate 100% cu paleta de culori Adobe RGB.

Fiecare laptop este calibrat individual în cadrul procesului de producție pentru a fi livrat cu o gamă ideală de acuratețe a culorilor, iar rama care încadrează ecranul are o lățime de doar 4,9 mm.

Conform celor de la Razer, noul Blade este cel mai mic laptop de gaming din segmentul de 15,6 inch, având o grosime de 16,8 mm. Carcasa este construită dintr-un singur bloc de aluminiu, iar eliminarea căldurii se face folosind camere de vaporizare.

VIDEO O nouă vulnerabilitate a procesoarelor grafice a fost descoperită. Repararea va încetini sistemele CITEȘTE ȘI VIDEO O nouă vulnerabilitate a procesoarelor grafice a fost descoperită. Repararea va încetini sistemele

Laptopul are la bază a opta generație de procesoare Intel, Core i7-8750H și plăci video din seria NVIDIA GeForce GTX 10, precum GeForce GTX 1060 și GeForce GTX 1070.

VIDEO&FOTO Razer lansează noul laptop de gaming Razer Blade. Prețurile încep de la 2.000 de euro

Utilizatorii pot opta între o versiune cu 16 GB sau 32 GB memorie RAM și SSD PCIe de 512 GB sau harddisk cu capacitate de până la 2 TB pentru stocare.

Noul Razer Blade poate fi cumpărat din România prin intermediul site-ului oficial, acolo unde prețurile încep de 1.950 de euro. Cea mai scumpă versiune, cu ecran touch 4K, costă 2.900 de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
razer
laptop
gaming