VIDEO Huawei prezintă un smartphone cu o cameră foto de 48 MP la CES 2019

VIDEO Huawei prezintă un smartphone cu o cameră foto de 48 MP la CES 2019
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 8 ian 2019

Honor, brandul de smartphone-uri deținut de Huawei, a prezentat la CES 2019 smartphone-ul cu cameră foto de 48 MP, View20.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

View20 este primul smartphone care duce ștacheta de marketing a megapixelilor la cifra 48, lăudându-se și cu o inteligență artificială numită Ultra Clarity care poate combina mai multe imagini într-o singură fotografie de 48 MP.

View20 vine cu o cameră secundară 3D avansată, care poate scana și recunoaște obiecte din lumea reală. Algoritmul de modelare AI și 3D permite o serie de aplicații utile și interesante, de la subțierea corpului în fotografii și videoclipuri, la redarea jocurilor cu senzori de mișcare și calcularea caloriilor în alimente.

Noul device Honor este unul din primele smartphone care adoptă noul design fără breton, dar cu orificiu în ecran pentru adaptarea camerei foto frontale de 25 MP.

Digi Communications critică, la bursă, ordonanța Guvernului privind măsurile fiscale: Nu are nicio justificare serioasă, suntem în curs de evaluare a efectelor și vom adopta eventualele măsuri ce se vor impune CITEȘTE ȘI Digi Communications critică, la bursă, ordonanța Guvernului privind măsurile fiscale: Nu are nicio justificare serioasă, suntem în curs de evaluare a efectelor și vom adopta eventualele măsuri ce se vor impune

La baza noului smartphone stă chipset-ul de 7 nanometri Kirin 980 AI cu NPU dual și o baterie de 4.000 mAh cu SuperCharge.

Chipset-ul Kirin 980 aduce o îmbunătățire de 75% a vitezei în performanța single-core față de generația anterioară, conform producătorului, iar GPU-ul Mali G76 are o performanța cu 46% mai bună.

Același chipset Kirin 980 realizează acum un consum de energie cu 58% mai redus.

Smartphone-ul care vine cu Android 9.0 preinstalat are 6/8 GB memorie RAM și 128 / 256 GB spațiu de stocare.

viewscnt
Afla mai multe despre
huawei
honor
smartphone