VIDEO Microsoft a prezentat Surface Pro 8

VIDEO Microsoft a prezentat Surface Pro 8
scris 23 sep 2021

În cadrul unui eveniment organizat virtual și dedicat produselor hardware ale companiei, Microsoft a anunțat, printre altele, o nouă tabletă din seria Surface.

Surface Pro 8 este mai mare decât modelul anterior, având un ecran ce măsoară 13 inch și care, conform Microsoft, este cu 12,5% mai luminos.

Back to School 2021: ce au făcut școlile diferit CITEȘTE ȘI Back to School 2021: ce au făcut școlile diferit

Același ecran poate ajunge la o rată de refresh de 120Hz. Folosind funcția Dynamic Refresh Rate din Windows, ecranul va adapta rata de refresh la tipul de conținut afișat, așa cum fac și smartphone-urile.

Noua tabletă, care este văzută drept cel mai important update al seriei din ultimii 7 ani, se remarcă vizual prin ramele foarte înguste din lateralele ecranului.

Clienții vor putea opta pentru unul din procesoarele Intel gen 11, între 8GB și 32GB memorie RAM și între 128GB și 1TB spațiu de stocare.

Un nou studiu IRES identifică factorii-cheie pentru trecerea consumatorilor români de la fumat la produse cu risc redus CITEȘTE ȘI Un nou studiu IRES identifică factorii-cheie pentru trecerea consumatorilor români de la fumat la produse cu risc redus

Microsoft spune că puterea de procesare este acum cu 40% mai mare, iar soluția grafică este cu 74% mai rapidă.

Noua tabletă cu Windows 11 nu are porturi USB-A. Acestea au fost înlocuite cu două USB-C Thunderbolt 4, care permit conectarea unor monitoare 4K sau chiar plăci video externe.

Surface Pro 8 va fi disponibilă din 5 octombrie și va costa de la 1.100 de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
surface pro 8
tableta
windows