VIDEO Samsung va lansa 5 gadgeturi noi pe 5 august

VIDEO Samsung va lansa 5 gadgeturi noi pe 5 august
scris 2 aug 2020

Evenimentul Unpacked pe care-l va organiza Samsung săptămâna următoare va fi mult mai multe decât un simplu eveniment pentru prezentarea smartphone-ului Galaxy Note 20.

Pe 5 august, Samsung va organiza al doilea eveniment Unpacked din acest an. Dacă evenimentul din primăvară a fost dedicat lansării flagship-ului S20, acesta este recunoscut, în mod tradițional, ca evenimentul de lansare al celui de-al doilea flagship, Note 20.

Însă, anul acesta, evenimentul va fi mult mai bogat în noutăți și nu se va limita doar la smartphone-uri.

FOTO Motorola lansează smartphone-ul moto g 5G plus în România CITEȘTE ȘI FOTO Motorola lansează smartphone-ul moto g 5G plus în România

Alături de Note 20, Samsung va prezenta alte 4 produse. Asta conform unui video teaser publicat chiar de producătorul coreean.

Note 20 va fi însoțit de o nouă versiune a smartphone-ului pliabil Galaxy Fold, de tableta Galaxy Tab S7, de smartwatch-ul Galaxy Watch 3 și de căștile wireless Galaxy Buds Live.

Surprinzător, spre deosebire de anii trecuți, destul de puține informații se cunosc până acum despre produsele a căror lansare este iminentă.

Se știe, pe surse, că una din versiunile lui Note 20, probabil cea mai scumpă, va avea un ecran de 6,9 inch. Deși vorbim de un ecran foarte mare, care în trecut era apanajul tabletelor, pentru seria Galaxy Note pare un pas firesc.

Aceasta serie a fost, de la bun început, gazda unor așa-numite phablet-uri - telefoane cu ecrane mai mari decât cele obișnuite. Când majoritatea telefoanelor noi au ecrane de 6,5 inch, era oarecum normal ca seria Note să se apropie de 7 inch.

Va fi interesant de văzut cum altfel îl va mai diferenția Samsung pe Note 20 de S20 și ce surprize include partea foto, pe o serie care a pus mereu accent pe acest aspect.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
smartphone
galaxy note