WhatsApp introduce o funcție pentru blocarea apelurilor spam

WhatsApp introduce o funcție pentru blocarea apelurilor spam
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 21 iun 2023

Utilizatorii WhatsApp au acum la dispoziție o opțiune prin care pot scăpă de apelurile audio nedorite, al căror număr a luat amploare în anumite regiuni.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

WhatsApp a introdus săptămâna aceasta o funcție prin care pot fi blocate automat apelurile de la persoane necunoscute, al căror număr nu există în agenda de contacte.

Opțiunea este văzută ca un fel de ultimă măsură pentru cei care primesc foarte multe apeluri audio nedorite, ceea ce este o mare problemă în anumite țări.

GitHub: 92% dintre programatori folosesc inteligența artificială CITEȘTE ȘI GitHub: 92% dintre programatori folosesc inteligența artificială

În India, cea mai mare piață WhatsApp, cu peste 500 de milioane de utilizatori, spam-ul a devenit o adevărat problemă pentru utilizatori, în special în ultimele luni.

Tot Mark Zuckerberg a fost cel care și-a făcut timp să anunțe noua funcție.

Aceasta poate fi activată de la Settings - Privacy - Calls, unde trebuie activată opțiunea Silence Unknown Callers.

Cu această opțiunea activată, toate apelurile de la numere necunoscute vor fi automat blocate. Apelurile blocate astfel vor fi, totuși, afișate în lista de apeluri, în caz că utilizatorul realizează că a pierdut un apel important.

WhatsApp lucrează intens la modernizarea aplicației rămase în urma rivalilor din punct de vedere funcțional. Doar în ultima vreme au fost adăugate funcții precum editarea mesajelor trimise, partajarea ecranului, conectarea mai multor iPhone-uri la același cont și, nu în ultimul rând, noile canale publice de discuții.

viewscnt
Afla mai multe despre
whatsapp
spam