WhatsApp oferă utilizatorilor una dintre cele mai așteptate funcții ale sale

WhatsApp oferă utilizatorilor una dintre cele mai așteptate funcții ale sale
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 mai 2023

WhatsApp oferă utilizatorilor una dintre cele mai așteptate funcții ale sale, abilitatea de a edita mesaje, funcția urmând să fie disponibilă la nivel global în următoarele săptămâni, relatează Reuters.

Eveniment Profit
Profit.ro organizează cea de-a patra ediție a evenimentului IMM, o dezbatere pe teme ce preocupă antreprenorii mici și mijlocii în această perioadă, reunind reprezentanți ai autorităților, antreprenori și manageri de companii, organizații patronale, investitori, finanțatori și consultanți de business.
Evenimentul va fi organizat cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto) si UniCredit Bank.

Urmărește-ne și pe Google News

”Pentru momentele în care greșești sau pur și simplu te răzgândești, poți acum să editezi mesajele trimise pe WhatsApp”, a anunțat aplicația de mesagerie deținută de Meta Platforms, într-o postare pe blog, scrie News.ro.

Apple pregătește lansarea unei funcții de securitate pentru iMessage CITEȘTE ȘI Apple pregătește lansarea unei funcții de securitate pentru iMessage

Odată cu lansarea globală a funcției, în următoarele săptămâni, expeditorii își vor putea modifica mesajele în decurs de 15 minute de la apăsarea trimiterii.

Funcția va putea fi accesată apăsând lung mesajul și alegând ”editare” din meniul derulant.

Mesajul modificat va purta eticheta ”editat”, fără a afișa istoricul editărilor.

Aplicațiile concurente, cum ar fi Telegram și Signal, permit deja utilizatorilor să editeze mesaje, în timp ce platforma de microblogging Twitter a lansat anul trecut capacitatea de a edita tweeturi, pentru a selecta utilizatori.

viewscnt
Afla mai multe despre
whatsapp
editare mesaje