Windows 11 se poate conecta la iPhone, pentru acces la apeluri, mesaje și notificări

Windows 11 se poate conecta la iPhone, pentru acces la apeluri, mesaje și notificări
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 16 mai 2023

Utilizatorii Windows 11 pot acum acum recepționa apelurile, mesajele și notificările de iPhone pe PC, prin intermediul aplicației Phone Link.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Așa cum promitea în urmă cu o lună, Microsoft a lansat Phone Link, o aplicație care aduce pe PC un nivel basic de integrarea cu cele mai importante funcții de comunicare de pe iPhone.

PC-urile conectate la iPhone prin Bluetooth pot folosi Phone Link pentru a răspunde la apeluri și mesaje, dar și pentru a vedea notificările primite pe smartphone-urile Apple.

Aplicația Google creează probleme pe smartphone-urile Google CITEȘTE ȘI Aplicația Google creează probleme pe smartphone-urile Google

Integrarea implementată de Microsoft, cu ajutorul Apple, este una de bază, neputându-se compara cu integrarea valabilă în cazul Android-ului, care permite inclusiv rularea pe Windows a aplicațiilor de Android.

Aplicația Phone Link este disponibilă în 85 de țări și ar trebui să apară automat pe sistemele cu Windows 11. În caz contrat, aceasta poate fi descărcată din Microsoft Store.

Microsoft, care a eșuat acum mulți ani în tentativele de a-și impune propriul sistem de operare mobil după ce au apărut iPhone și Android, este acum la mijloc, între cei doi mari rivali ai pieței de telefoane mobile.

Aplicațiile de comunicare deținute de Google și Apple nu își pot trimite mesaje una alteia, în schimb, Microsoft, cu Phone Link pentru Windows 11, poate accesa mesajele ambelor platforme.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
windows 11
iphone
phone link