Windows Copilot va folosi cele mai noi modele lingvistice OpenAI

Windows Copilot va folosi cele mai noi modele lingvistice OpenAI
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 6 dec 2023

Microsoft a anunțat o serie de noutăți pentru setul de instrumente de inteligență artificială Windows Copilot, care vor dobândi acces la cele mai noi tehnologii dezvoltate de producătorul ChatGPT.

Eveniment Profit
Profit.ro organizează cea de-a patra ediție a evenimentului IMM, o dezbatere pe teme ce preocupă antreprenorii mici și mijlocii în această perioadă, reunind reprezentanți ai autorităților, antreprenori și manageri de companii, organizații patronale, investitori, finanțatori și consultanți de business.
Evenimentul va fi organizat cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto) si UniCredit Bank.

Urmărește-ne și pe Google News

Copilot se va baza, în curând, pe GPT-4 Turbo pentru funcționarea chatbot-ului și pe DALL-E 3 pentru generarea imaginilor pe baza comenzilor scrise.

Ambele modele lingvistice sunt dezvoltate de OpenAI, compania care a creat ChatGPT. Alături de acestea, Copilot va oferi un nou instrument de interpretare a codului și o funcție îmbunătățită pentru căutarea cu Bing.

WhatsApp permite, în sfârșit, trimiterea imaginilor și filmărilor la calitatea originală CITEȘTE ȘI WhatsApp permite, în sfârșit, trimiterea imaginilor și filmărilor la calitatea originală

Trecerea la GPT-4 Turbo va permite AI-ului Microsoft să primească mai multe date, acesta putând să folosească o fereastră contextuală de 128K.

Contextul mai mare îi va permite AI-ului să înțeleagă mai bine comenzile și, teoretic, să ofere răspunsuri mai bune.

DALL-E 3, de cealaltă parte, promite imagini de calitate mai bună rezultate din generarea acestora pe bază de comenzi scrise.

În fine, funcția de interpretare a codului va face calcule și analize de date mai corecte.

Copilot va avea și o funcție de upload, pentru încărcarea documentelor proprii, care să fie procesate de AI.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
windows copilot
openai
ai
model lingvistic