X/Twitter încearcă să vândă nume de utilizator la suprapreț

X/Twitter încearcă să vândă nume de utilizator la suprapreț
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 5 nov 2023

X, platforma socială a lui Elon Musk, a început să facă oferte prin care încearcă să convingă oamenii să cumpere nume de utilizator în cadrul rețelei la prețuri foarte mari.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

X/Twitter a a început să trimită mesaje celor despre care crede că ar fi interesați să cumpere unele dintre numele speciale / scurte de utilizator devenite disponibile în urma unui recent proces de eliberare.

Eliberarea acestora s-a realizat după ce X și-a schimbat politica și a decis că cei care nu intră în cont vreme de mai mult de o lună riscă să rămână fără cont și, automat, fără numele de utilizator.

Elon Musk: Inteligența artificială ar putea să desființeze toate locurile de muncă CITEȘTE ȘI Elon Musk: Inteligența artificială ar putea să desființeze toate locurile de muncă

În email-urile trimise, X cere direct bani pentru numele de utilizator vândute. În unele cazuri, au fost ceruți 50.000 de dolari pentru o „achiziție inițială”.

Întreaga manevră pare fi încă o încercare din partea companie conduse de Elon Musk de a câștiga bani, după scăderea drastică a veniturilor din vânzări și a valorii de piață.

Recent, X a lansat două noi abonamente, dintre care unul costă 16 dolari pe lună și blochează complet reclamele.

viewscnt
Afla mai multe despre
x
twitter
elon musk