Xiaomi deschide un nou magazin în România

Xiaomi deschide un nou magazin în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 aug 2021

Producătorul chinez de smartphone Xiaomi inaugurează un nou Xiaomi Store, la etajul 1 al Centrului Comercial Sun Plaza din București.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Strategia de expansiune a fost anunțată de Andrzej Gladki, director general adjunct Xiaomi pentru regiunea ECE și Statele Nordice, într-un interviu pentru GSMArena, la începutul lunii.

Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie CITEȘTE ȘI Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie

La nivel global, rețeaua Xiaomi cuprinde peste 6.500 de magazine fizice, dintre care mai mult de 1.000 de magazine în afara Chinei.

Xiaomi și-a lansat oficial primul magazin digital în România la începutul anului. Producătorul chinez de smartphone a intrat pe piața locală în 2019, printr-un acord de franciză.

Xiaomi a depășit Samsung în al doilea trimestru al anului și a ajuns producătorul care vinde cele mai multe smartphone-uri în Europa, conform Strategy Analytics.

viewscnt
Afla mai multe despre
xiaomi
smartphone