CNA nu a mai prelungit licența postului Realitatea TV, ultima zi de emisie - 30 octombrie. Este însă modificată licența Realitatea Plus, care va avea aceeași emisie ca Realitatea TV, deocamdată nu în grilele tuturor cabliștilor

CNA nu a mai prelungit licența postului Realitatea TV, ultima zi de emisie - 30 octombrie. Este însă modificată licența Realitatea Plus, care va avea aceeași emisie ca Realitatea TV, deocamdată nu în grilele tuturor cabliștilor
scris 29 oct 2019

Consiliul Național al Audiovizualului (CNA), întrunit în ședință publică marți, nu a mai prelungit licența postului Realitatea TV.

Șefii celor mai mari bănci din România vor dezbate cu celebrul economist Nouriel Roubini starea reală a economiei și perspectivele izbucnirii unei noi crize. Te așteptăm la eveniment! Click pentru detalii și înregistrare.

Ultima zi de emisie Realitatea TV este 30 octombrie.

S-a dat startul înscrierilor pentru ediția 2020 a competiției Votat Produsul Anului CITEȘTE ȘI S-a dat startul înscrierilor pentru ediția 2020 a competiției Votat Produsul Anului

Realitatea TV a fost lansat în 2001. Potrivit paginademedia.ro, membrii CNA au analizat cererea de prelungire a licenței postului de televiziune, însă au votat împotrivă întrucât societatea care operează televiziunea nu a depus documentația necesară.

Realitatea Media, aflată în insolvență de opt ani, nu are un plan de reorganizare aprobat, nu a putut depune certificatul fiscal necesar prelungirii licenței audiovizuale, scrie News.ro.

Au existat doar patru voturi pentru prelungirea licenței, din cei zece membri prezenți, deși era nevoie de cel puțin șase pentru ca cererea să fie admisă.

Dorina Rusu, Cristina Pocora, Alex Kocsis și Răsvan Popescu au fost "pentru". "Împotrivă" au fost Monica Gubernat, Ramona Sorescu, Nicolaie Bălașa, Gabriel Tufeanu și Radu Herjeu. Orsolya Borsos s-a abținut.

Pe de altă parte, conform Paginademedia, la scurt timp după ce a votat neprelungirea licenței Realitatea TV, Consiliul a aprobat, în unanimitate, modificarea licenței Realitatea Plus, operată de compania Geopol International, a lui Cozmin Gușă.

Concret, Realitatea Plus va avea aceeași emisie ca cea pe care Realitatea TV a avut-o până acum. Pe de altă parte, postul nu este în lista must carry și nu se află în grilele tuturor cabliștilor, așa cum era Realitatea TV.

Din datele prezentate de biroul tehnic al CNA, postul este prezent în grila unor mici cabliști și sunt discuții cu UPC și RCS.

viewscnt
Afla mai multe despre
cna
realitatea tv