HBO are mai mult de 5 milioane de abonați online

HBO are mai mult de 5 milioane de abonați online
scris 1 feb 2018

Canalul HBO al companiei Time Warner are mai mult de 5 milioane de abonați online, crescând de la 2 milioane câți erau anul trecut, a declarat o sursă apropiată pentru Reuters.

Acei abonați online provin din toate serviciile de streaming online cu care lucrează, inclusiv HBO Now, ca și canalele de la Amazon, DirectTV Now de la AT&T și Sony Vue, scrie News.ro.

HBO (Home Box Office) este un canal de televiziune prin cablu cu sediul central în New York. HBO difuzează filme cinematografice, filme originale de televiziune precum și seriale originale.

Finanțele anunță când finalizează noul mecanism de declarare a CAS și CASS, după amânarea Declarației 600, și asigură că va chema la consultări persoanele vizate CITEȘTE ȘI Finanțele anunță când finalizează noul mecanism de declarare a CAS și CASS, după amânarea Declarației 600, și asigură că va chema la consultări persoanele vizate

Printre serialele HBO cu succes la public se pot enumera: "Oz", "Totul despre sex", "The Sopranos", "Curb Your Enthusiasm", "Six Feet Under", "Carnivàle", "Deadwood", "Entourage", "Camarazi de război", "Rome", "Extras", "Big Little Lies". HBO emite în 151 de țări.

viewscnt
Afla mai multe despre
hbo
abonati