Platforma de streaming SkyShowtime a anunțat când intră în România

Platforma de streaming SkyShowtime a anunțat când intră în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 nov 2022

Serviciul de streaming paneuropean SkyShowtime continuă extinderea sa în Europa și va fi lansat în Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Kosovo, Muntenegru, Serbia și Slovenia pe 14 decembrie 2022.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

România, Albania, Republica Cehă, Ungaria, Macedonia de Nord, Polonia și Slovacia vor urma în februarie 2023.

YouTube lansează un serviciu care găzduiește conținutul premium al mai multor televiziuni CITEȘTE ȘI YouTube lansează un serviciu care găzduiește conținutul premium al mai multor televiziuni

SkyShowtime prezintă în premieră filme, seriale, conținut pentru copii și familie și o selecție de titluri de la Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME, Sky Studios și Peacock. SkyShowtime va include, de asemenea, programe originale dezvoltate local, documentare și programe speciale.

SkyShowtime este un nou serviciu de streaming disponibil acum în Danemarca, Finlanda, Norvegia, Suedia, Țările de Jos și Portugalia. SkyShowtime își va continua expansiunea în Spania, Andorra și Europa Centrală și de Est (CEE) în următoarele luni și pe parcursul T1 2023.

viewscnt
Afla mai multe despre
streaming
skyshowtime